Shopping Cart

No products in the cart.

 

Vilkår og handelsbetingelser

Generelle oplysninger om Uniqas Ceramics:

Josephine Elisabeth Jansen
Vindeboder 1A
4000 Roskilde
Tlf: +45 25 37 20 06
E-mail: hi@uniqas.dk
CVR: 43657798

Betaling

Uniqas Ceramics modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, PayPal, MobilePay, Bankoverførsel. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og inkl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte samt udgåede varer.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen – afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal reklamere i “rimelig tid” efter du har opdaget manglen/fejlen. Uniqas vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten sendes til:

Adresse:
Uniqas Ceramics v. RoS Gallery
Vindeboder 1A
4000 Roskilde

Udsalgsvarer

Kun varer til almindelig pris kan refunderes. Udsalgsvarer kan ikke refunderes.

Forsinkede eller manglende tilbagebetalinger

Det er aldrig let at finde ud af hvor problemet ligger, når det handler om forsinkede eller manglede tilbagebetalinger… Men der er et par ting både du og vi kan gøre. Først og fremmest, hvis du ikke har modtaget en refusion endnu, skal du først tjekke din bankkonto igen.

Kontakt derefter dit kreditkortselskab, det kan tage noget tid, før din refusion er officielt offentliggjort.

Hvis det heller ikke virker, så kontakt venligst din bank. Der er ofte en vis behandlingstid, før en refusion bogføres.

Hvis du har gjort alt dette, og du stadig ikke har modtaget din refusion endnu, skal du være hjertens velkommen til at kontakte os på mail: hi@uniqas.dk eller på instagram @uniqasceramics.

Fortrydelsesret

Ikke at vi håber det sker (:D), men er du mod forventning ikke 100% tilfreds med din nye håndlavede keramik tilbyder vi selvfølgelig 14 dages returret på varer købt i vores webshop – se hvordan på vores returformular.

Perioden regnes fra den dag hvor du modtager ordren.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på hi@uniqas.dk. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret og oplyse hvilke ordrenummer henvendelsen drejer sig om. 

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os og handle på www.uniqas.dk, har vi brug for følgende oplysninger om dig:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mailadresse
Oplysning om hvad du har købt

Vi behandler dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Behandlingen sker efter reglerne i vores persondatapolitik for Uniqas Ceramics. Heri kan du læse mere om, hvordan dine oplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har som registreret.

Har du brug for hjælp?

Så kontakt os hjertens gerne enten på mail: hi@uniqas.dk eller via instagram (@uniqasceramics).