Shopping Cart

No products in the cart.

VELKOMMEN TIL PROFILERNE BAG UNIQAS

Vi er 3 passionerede sjæle, der brænder for at skabe eksklusivt unika keramik til dit hjem. Vi tror på kreativitet, godt håndværk og kunstnerisk frihed, og derfor finder I ikke to ting der er helt identiske hos Uniqas. 

JOSEPHINE

Min hverdag består af det bedste fra to meget forskellige verdener. Jeg er under uddannelse og elsker tal, teori og struktur, men på den anden side er der ingen grænser for min kærlighed til kreativitet, design og kunstnerisk håndværk. 

Derudover har bagværk altid haft en særlig plads i mit hjerte, og det giver mig så meget glæde, at det kan komme til udtryk i Uniqas’ keramik. Dette er derfor drømmen for mig! 

Peter

Med mine 26 år i kokkebranchen vægter jeg kvalitet utrolig højt, og det har været mit vigtigste fokus i skabelsen af Uniqas. Derudover er det super fedt som kok, at få lov til at udvikle tallerkener, skåle og fade med så mange forskellige muligheder for lækre anretninger. Det får gæsterne til at falde bagover!

Anne-Marie

Mor til 3 store børn, psykoterapeut og tidligere skolelærer. Med min familie er jeg kommet i Spanien i over 25 år og fået stor lidenskab for det spanske håndværk. Min årelange interesse for kunst og keramik har nu endelig udmøntet sig i fantastiske keramik-kollektioner, hvor jeg har forenet min passion for design og indretning med det lækreste håndværk. Samtidig går det perfekt hånd i hånd med mit kunstgalleri RoS Gallery på Roskilde Havn, hvor vi har det hele udstillet. Kom og kig!